The story of Fräscht

Att få arbeta med inredning och styling är inte bara en hobby utan en livsstil. Det kreativa i kombination med färg och form är något som har följt med mig sedan barnsben.

Jag tog över Fräscht 2008 efter att ha arbetat som inredare och stylist sedan 2004. Stylingen, inredningen, trenderna och projekten förändras hela tiden, vilket gör att arbetet känns oerhört omväxlande och utvecklande.

Företaget har haft många olika inriktningar genom åren i form av inredning, måleri, flytt och städ. Jag har som mest haft 12 anställda, men har nu landat i en något mindre kostym där inredning spelar huvudrollen.

Zarta Muli har alltid haft ett stort och brinnande intresse för inredning. Med ett trendkänsligt finger lägger hon sin varma hand och djupa engagemang på varje projekt hon tar sig för. Sedan 2017 har hon varit en del av företaget.

Vägarna korsades 2018 med Sara Patterson som har en gedigen kunskap inom företagande och som brinner för kreativitet och design. Sara kombinerar sitt stora intresse för färg och form med nyfikenhet och ett utvecklingstänk inom projekt och företagande.

Jag är mycket stolt över vårt arbete tillsammans med övriga medarbetare.

Susanna Mellgren
Ägare och VD/Inredare

FRÄSCHT samarbetar idag med flera mäklarkontor och byggbolag som gjort oss rikstäckande.

För framtiden drömmer vi om ett showroom med en livsstilsbutik tillsammans med en webshop. Sist, men inte minst, ska vi en dag driva Fräschts eget pensionat eller Bed & Breakfast. Ett mysigt litet ställe där vi kan inreda helt efter eget tycke och smak. Inredningen använder vi sedan till Återbruk när vi känner att det är dags att förändra ett rums känsla. På så vi får många njuta av våra miljöer och vi får göra det vi älskar; inreda om och om igen!