KONTAKT

Varberg: 0340-18900 Göteborg: 031-7243770

Susanna Mellgren

Ägare och VD/ Inredare
Fräscht i Varberg AB
susanna@frascht.se
Telefon: 0734-474883

Att få arbeta med färg och form har alltid varit en självklarhet för mig! Jag har en bakgrund som skräddare men kände att nästa steg som butikskommunikatör var än mer passande. Jag älskar mitt arbete och det som driver mig är framför allt är att få skapa vackra och tilltalande miljöer. Oavsett om det är inför en försäljning, en offentlig eller hemmiljö.

Jag har arbetat som dekoratör och inredare sedan 2004 och köpte företaget Fräscht 2008.

Fritiden tillbringar jag helst med min familj, min man och två barn. Lediga dagar till sjöss på vår båt är något jag värdesätter stort. Jag har dock svårt att hålla mig ifrån det kreativa, så visst ändras möbler och accessoarer hemma lite då och då. Att umgås med vänner tillsammans med god mat och dryck är också något som ger mig härlig och positiv energi.

Sara Patterson

Vice VD/ Inredare
Fräscht i Varberg AB
sara@frascht.se
Telefon: 0766-248207

Min bakgrund som jurist och min kunskap inom försäljning, marknadsföring och ledarskap har gjort mig väl rustad att sätta igång och genomföra vitt skilda projekt i olika branscher. Jag har en mångårig erfarenhet av företagande och affärsutveckling och att nu kombinera detta med min passion för inredning är för mig oerhört stimulerande och lyckosamt!

Vid sidan om jobbet är det familjen och vårt hem som är nummer ett. Att resa och upptäcka nya platser är något som min man och våra två barn sätter stort värde på. Utöver det dominerar foto, musik och sporter av alla dess slag min tid. Jag älskar dessutom att skriva och om jag får drömma mig bort önskar jag en dag i mitt liv författa en skönlitterär bok.

Zarta Muli

Inredare
Fräscht i Varberg AB

zarta@frascht.se

Inredningen utgör en väldigt stor del av mitt liv. Att få arbeta med att följa trender och att ständigt förändra vårt sätt att styla är något som driver mig framåt och gör mig lycklig.

Jag har en man och två barn som betyder allt för mig. Vi umgås gärna med vår stora släkt och vänner. Ursprungligen kommer jag från Kosovo, men jag flyttade till Sverige 1989 och därför behärskar jag förutom svenska och engelska även albanska, turkiska och bosniska.

Karl Bertelsen

Flytt
Fräscht i Varberg AB
info@frascht.se

Rebecca Ericsson

Flytt/Styling
Fräscht i Varberg AB
info@frascht.se