INTERIÖR 

Varför ska jag anlita en inredare?

Känner du att det är svårt att få till helheten vad gäller möblering, färgsättning och materialval där hemma? Saknas den röda tråden? Kanske har du fastnat i gamla mönster eller så räcker tiden inte till för att fixa till det som du önskar hemma. Vår stora passion är att skapa harmoni och en trivsam miljö hos dig utefter dina behov och ditt sätt att leva och bo.

Hur inleder jag ett inredningsprojekt med Fräscht?

Första steget är att vi kommer hem till dig för en konsultation. Vi lyssnar av dina tankar kring de ytor du önskar hjälp med och delger dig våra initiala funderingar och idéer. Varje konsultation följs av en offert från oss grundad på vad som framkommit på mötet.

Viktigt för dig och för oss är att veta vilken budget du tänker dig för ett eventuellt projekt där hemma. Vad får det kosta att ta hjälp av inredare och för eventuella inköp av möbler och dekorationer? Det är utefter din budget som vi sedan anpassar vårt uppdrag.

Återbruk

Under våra inredningsprojekt har vi alltid våra stylingprodukter i åtanke upptill eventuella nyinköp. Vi tror på återanvändning av stylingprodukter som stått som rekvisita under våra stylinguppdrag. Det är inte nya produkter, men det är inte heller någon som har använt produkterna. Förutom möjligheten att använda vårt stylingmatierial i interiöra projekt så säljer vi ut vårt stylingmaterial ett par gånger om året, beroende på vår lagerstatus. Vi vet att genom återbruk av våra produkter kan många fler skapa en trivsam hemmiljö. En tillfredsställande tanke för oss då vi på så vis bidrar till att skona vår miljö och till mindre nykonsumtion. Läs gärna mer om våra utförsäljningar under “Återbruk”.

Styla hos mig

Att hela tiden köpa nya möbler och dekorationer är inget vi tror på. Dessutom vet vi att det idag finns ett stort inredningsintresse hos gemene man och att många har både fina möbler och dekorationer hemma, men har svårt att få till helheten. Därför har vi skapat en tjänst där vi kommer ut till dig, lyssnar in dina behov och sedan stylar om ditt hem med dina befintliga möbler och dekorationer. Det kan t.ex. handla om att vi disponerar dina rum på annat sätt, att vi möblerar om i rummen och justerar färgsättningen. Det du betalar för är inredarnas tid, kunskap och passion för att skapa en skön och harmonisk känsla i just ditt hem!

Det är ett sätt för oss att skona vår miljö. Vi tror inte att man alltid behöver köpa nya möbler för att skapa en trivsam känsla i sitt hem. Många har redan förutsättningarna för att skapa sig ett harmoniskt hem, men behöver inspiration från oss som inredare. Vi har både kunskap och passion för just detta!

Övriga tjänster

Kan jag hyra rekvisita av er?

Det går bra att hyra rekvisita av oss för uppbyggnad av miljöer inför t.ex. produktfotografering.

Hjälper ni till att bygga upp mässmontrar?

Ja, det gör vi. Vi brinner för att skapa en monter som lyfter fram dig och ditt företag på allra bästa sätt.

Arbetar ni med butikskommunikation?

Vi är utbildade butikskommunikatörer och bygger upp miljöer i butiker för att på bästa vis exponera butikens utbud och skapa en säljande och trivsam miljö för både kunden och medarbetaren.

Kontakt

Gå in under “Kontakt” och hör av dig med din önskan till oss!